Aquaclean technológia

Aquaclean technológia

Mit jelent az Aquaclean technológia?

Az Aquaclean technológia egy eljárás, mely lehetővé teszi, hogy a foltok csupán egy kis víz segítségével eltávolíthatók legyenek. Így a karbantartás roppant egyszerűen és minimális idő alatt elvégezhető, és csupán egy kis víz kell hozzá, semmi más.

Aquaclean segítségével eltávolítható a legtöbb háztartásban előforduló szennyeződés (bor, tinta, szósz, zsír, sár, csokoládé, krém, stb.), életünk egyszerűbbé válik, és több időnk marad a fontosabb dolgokra.

Hogyan működik az Aquaclean technológia?


Ez nem más, mint egy fejlett bútorszövet védelmi eljárás. Az eljárás során minden egyes szövetszálat egy láthatatlan molekuláris bevonattal fednek le, így a szennyeződés nem tud beszívódni az anyag belsejébe. Ez pedig lehetővé teszi azt is, hogy ne legyen semmiféle időkorlát a folt eltávolítására. Tehát ha nem vesszük észre azonnal, hogy a gyermekünk mondjuk csokoládéval összekente a kanapét, csak néhány órával esetleg nappal később jövünk rá, akkor sem kell aggódnunk, a folt ugyanazzal az eljárással, nagyon gyorsan eltávolítható lesz.

 
Mindösszessen három fontos lépése van a tisztításnak:

1. Itassa fel, illetve távolítsa el a bútorszövetre került szennyeződés nagyját.


2. Öntsön a foltra tiszta vizet ( lehetőleg desztillált víz legyen, mert sajnos a csapvízben sok egyéb anyag is előfordulhat pl. vízkő, ami idővel kiülhet a folt körül ), illetve nedvesítsen be vízzel egy nedvszívó kendőt és törölje le vele a foltot. Várjon néhány másodpercig.


3. A nedves kendővel óvatosan törölgesse a foltot körkörös irányban. Ha a folt nem tűnik el teljesen, ismételje meg a folyamatot ahányszor csak szükséges.

Mindössze egy kís víz szükséges tehát az ad hoc foltok eltávolítására. További információkért látogasson el a www.aquaclean.com weboldalra!

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!