Kisállatbarát bútor? Létezik?

Kisállatbarát bútor? Létezik?

Manapság egyre többen tartanak otthonukban kutyát, cicát, nyulat, vagy éppen vadászgörényt. A mai rohanó világban az embereknek jól esik ha hazamennek és kis házikedvencük nagy lendülettel ugrik a nyakukba. Természetesen azzal is tisztában vannak, hogy mennyire bonyolult olyan kanapét találni amelyet nyugodt szívvel megoszthatnak velük.

A megfelelő kanapé megtalálása amúgy sem egy egyszerű feladat. Tetsszen a forma, passzoljon a méret, komfortos legyen és persze szép is. A lakásunk legnagyobb éke lehet egy jól megválasztott kanapé a nappaliban, ugyanakkor el is csúfíthatja, ha kedvencünk miatt pokrócokkal kell letakarnunk, mert kihasította, vagy mert nem sikerült kiszedni a foltokat amik időközben rákerültek, vagy mert arról egyszerűbb letakarítani az elhullajtott szőrszálakat. Az ember ilyenkor a legegyszerűbb és kézenfekvőbb módszert választja, és elrejti a szem elől. Egy új bútorba való beruházás mindig nagy kiadással jár, még akkor is, ha nem újat vásárolnánk, hanem csupán felújítanánk.

 

 

Ezzel minden állattartó tisztában van, de ennek ellenére sem válnának meg a kiskedvenctől, vagy nem vonnák meg a lehetőségét annak, hogy együtt pihenjenek a kanapén egy fárasztó nap után. De vajon lehetséges az, hogy minden igényünknek eleget téve egy olyan lakásunk legyen ahol nincsenek tabuk a kisállatunk számára sem?

Szerencsére a technológiai fejlődésnek köszönhetően már léteznek olyan bútorszövetek, amelyek kiállják a próbát házikedvenc esetében is. Léteznek olyanok, amelyek kifejezetten az állati szőr taszítására lettek kifejlesztve, mert lássuk be vendégeink nem mindig örülnek, ha kutyaszőrt találnak a vasárnapi ebéd levesestányérjában… Az állati szőr nem csak a bútorokon tapad meg hanem egy idő után a teljes lakást el tudja lepni.

 

 

pets-img-03.jpg

 

 

Létezik olyan bútorszövet is mely olyan kialakítással bír, hogy kisállatunk karmai nem tudnak beleakadni a szövetszálak közé, így nem tudja felhasítani kedvenc fotelünk, vagy kanapénk huzatát. Ezzel rengeteg kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat és kedvencünket is.

 

 

A karmolásokon, az elhullajtott szőrszálakon kívül még a foltok is nagy gondot okozhatnak. Mikor hazaérünk egy kiadós sétából, kint éppen esősebb idő is van esetleg és az ajtónyitáskor nem vagyunk elég gyorsak, hogy elkapjuk kiskutyánkat egy lábtörlés erejéig, annak sokszor a kanapénk látja kárát.

 

Szerencsére már létezik olyan technológia, mely mindhárom esetre megoldást nyújt, így nem kell mérlegelnünk, hogy melyik probléma megoldása a legfontosabb számunkra. Mert abban biztosan egyetértünk, hogy a kanapénk azért van, hogy azon mindannyian együtt pihenhessünk meg a nap végén.

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!