Mik lesznek 2021 színei?

Mik lesznek 2021 színei?

A bejegyzésben három, a szín trendekre igen nagy befolyással bíró cég nézőpontjait mutatjuk be, hogy szerintük miként alakul a 2021.

A Shutterstock egy fotómegszosztó weboldal. Ők minden évben megvizsgálják, hogy mely színek szerepeltek a legtöbbször a webhelyükön és ez alapján próbálják meg mérni a tendenciákat. Az egyes pixelek HEX-kódjának adatait megvizsgálva a Shutterstock elemzi azokat az árnyalatokat, amelyek a következő évben dominálnak. Ezek azok a színek, amelyek elárulják 2021 történetét, világszerte vonzóvá téve az egyetemes közönséget a látványban.
"Hozzon létre egy feltűnő palettát borostyán tulajdonságainak átvételével, és párosítsa a Fortuna Gold-ot más ékszer tónusokkal, például ametisztlila és türkizzöld." - Shutterstock
A Shutterstock szerint a világ 20 országának is megvan a maga mikrotendenciája ezeket megtekintheti ITT.

Szerintük az idei trendet globális szinten pedig ez a három fő szín fogja megadni:


Tidewater Green                              Sail Champagne                             Fortuna Gold

 

A másik nagy nemzetközi cég a Dulux. Az ő színük 2021-re az úgynevezett Brave Ground, a Globalis Esztétikai Centrum színspecialistáinak javaslatára.
Ez egy meleg, sokoldalú semleges, amely arra ösztönöz bennünket, hogy kezdjünk kicsiben, találjunk bátorságot és fogadjuk el a változásokat.
Minden évben elkészítik a színpalettáikat az éb színének alapján. Ezek 2021-ben a következőek lesznek :

 

 

A harmadik nagyon meghatározó cég a Pantone. A vállalat leginkább a Pantone Matching System (PMS) rendszeréről ismert, amely egy különféle iparágakban használt szabadalmazott színtere , nevezetesen a grafikai tervezés , a divattervezés , a terméktervezés , a nyomtatás és a gyártás, valamint a színek kezelésének támogatása a tervezéstől kezdve. gyártás fizikai és digitális formátumban bevont és bevonat nélküli anyagok, pamut, poliészter, nejlon és műanyagok között.

Szezonális trend-előrejelzéseket, színpszichológiai tanácsadást is nyújtanak a globális márkákkal való együttműködés céljából. Mindezek célja, hogy a világ minden tájáról a márkák tervezési stratégiájában „kihasználják a színek erejét, pszichológiáját és érzelmét”.
 
" Praktikus és sziklaszilárd, ugyanakkor melengető és optimista, a PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 Illuminating egyesülése az erő és a pozitivitás. Ez egy színes történet, amely mélyebb átgondoltsági érzéseket foglal magában valami napos és barátságos ígérettel. " - Pantone

 Tehát azt leszögezhetjük, hogy az idei fő szín a sárga lesz és annak különböző árnyalatai. Ezen kívül pedig a zöld, a türkiz és a szürke árnyalatai mellett biztosan megjelennek a föld színek is.

Szerencsére szinte minden katalógusunkban találhatsz az elképzeléseidnek és a trendeknek megfelelő árnyalatokat. 

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!