Miért jobb egy Aquaclean, mint a többi hasonló termék?

Miért jobb egy Aquaclean, mint a többi hasonló termék?

Jelenleg nagyon sokféle vízlepergető, vízzel tisztítható, könnyen tisztítható és egyéb leírásokkal ellátott bútorszövetet vásárolhatunk. Hogy melyik mit is jelent, mire kell figyelnünk a választásnál? Mi az a plusz amit adhat az Aquaclean? Lássuk!

Először is nézzük meg, milyen lehetőségeink vannak. Választhatunk például vízlepergető réteggel bevont anyagot. Ez jó, mert ha ráborítunk valamilyen folyadékot, és azt azonnal letöröljük, akkor valószínűleg nem fog foltot hagyni a bútorunkon. Ezek a legtöbb esetben egy úgynevezett teflon bevonatot kapnak ennek köszönhetik, hogy a nedvességet nem szívják azonnal magukba. Mi a hátrányuk? Az, hogy a textil csak rövid ideig tudja fenntartani a nedvességet, egy idő után hiába a sűrű szövés, vagy éppen a teflon, sajnos az anyagba itatódik a folyadék, ami nem is baj, ha víz, viszont, ha olyan ami foltot hagy, annak kevésbé örülünk. A másik hátránya még, hogy a nem "nedves" foltokkal nem tudunk mit kezdeni, sajnos ezek vagy nagyon nehezen, avgy egyáltalán nem távolíthatóak el az anyagból. Lássuk, hogy működik:

A második variáció, ami elérhető a piacon a "könnyen tisztítható" vagy Easy clean bevonattal rendelkező textilcsoport. Ezek egy része valóban csak vízzel is tisztítható, ám jóval kevesebb fajta foltot tudunk eltávolítani róluk. Ennek két oka van, egyrészt míg az Aquaclean esetében, mint az előző videón is láthatjuk maga a fonal szál kapja a bevonatot, addig a többi textil esetében egy felületi kezelést alkalmaznak. A foltok egy részét ezekből is tökéletesen el tudjuk távolítani, bár esetenként meg kell dolgozni érte, viszont, ha nem vesszük észre azonnal, hogy valami ráborult a szövetre, esetleg később tűnik fel, hogy a gyermek összekente, vagy rajzolta valamivel az sem okozhat gondot, mivel az Aquaclean esetében nem számít mikor került rá a szennyeződés. Ez a másik nagy előnye a terméknek, hogy nincs időkorlát. Nézzük, mit is takar ez a technológia:

Természetesen az Aquaclean technológia sem képes csodákra. Fontos, hogy a kanapénkat rendszeresen takarítsuk, mert a hosszútávon keletkező koszosodástól még ez a technológia sem védi meg bútorainkat. Az Aquaclean a könnyed tisztíthatóság mellett egyéb technológiával is rendelkezik. Ilyen például a Safe Front technológia, mely segítséget nyújt az atkák, baktériumok elleni harcban. Sajnos sokan szenvednek allergiától, számukra kitűnő választás lehet, egy Safe Fronttal ellátott textil. Hogy miért? Olvasd el a részletes leírást ITT.
Mindemellett fontos számunkra is a környezetünk és saját magunk védelme ezért minden textil PFC mentesen készül, és megfelel az Öeko-Tex minősítésnek.
Nálunk is találsz egyéb könnyen tisztítható textileket, ilyen például a FibreGuard, vagy az Easy Clean kikészítéssel rendelkező textileink. Ezek remek ár-érték arányban vannak, mert valóban tisztíthatóak, de nem olyan széleskörűen mint egy Aquaclean textil. Ezekről is olvashatsz weboldalunkon, illetve megmutatjuk miképp tudod tisztítani őket.

 

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!