FibreGuard technológia

FibreGuard technológia

Bútorszövet otthonra, munkába, a megfelelő védelemmel ellátva. Ezt jelenti a FibreGuard.

 A FibreGuard szövetek bizonyítottan foltállónak és hosszú élettartamra tervezték. Vagyis könnyen elbánhatsz a foltokkal és sokáig gyönyörködhetsz a textil szépségében.

A FibreGuard a belsőépítészek és a textilmérnökök éves kutatásának és tesztelésének eredménye. A FibreGuard-ot „életbarátnak” hívjuk: azaz olyan szövetet kínálunk, amelyek készen áll arra, hogy mindennapi élet kihívásainak megfeleljen.
A tervezők és a fejlesztők figyelembe vették az otthoni élet  valamint a munkahely nehézségeit, és ígéretet tesznek arra, hogy a FibreGuard szövet készen áll mindenre, amit a háziállatok, a gyermekek és a munkatársak kitalálhatnak.
Magas minőségű, tartós szövetekről beszélünk, amely könnyen tisztítható, de ezen felül mosható és vasalható is, továbbá a színei a mosások és a hosszantartó használat után is ugyanolyan élénken ragyognak. És, hogy honnan tudjuk, hogy mindezen ígéreteket be is tudja tartani a textil? Az összes FibreGuard szövetet számos textiltesztnek vetik alá független laboratóriumokban annak biztosítása érdekében, hogy tartósak, megbízhatók és állandó minőségűek legyenek.

 
 
 

Ennél is fontosabb, hogy ilyen széles körű tesztelést végeznek annak igazolására, hogy a szövetek meghaladják a világszerte alkalmazott szabványokat, függetlenül attól, hogy melyik piacon használják őket.

 

 

 

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!