Új FibreGuard kollekciók hamarosan!

Új FibreGuard kollekciók hamarosan!

Nemsokára két új kollekcióval bővül az amúgy is széles palettánk. Két újabb FibreGuard technológiával ellátott textil kerül piacra. Csodás színárnyalatok, készletről azonnali kiszállítással. Amint a raktárunkban tudhatjuk már kerül is fel a webáruházba, de addig mutatunk néhány képet arról, hogy egy kis fantáziával milyen csodákat alkothatunk ezekből a textilekből.

Giant nevű kollekciónk 30.000 Martindales kopásállósággal bír FibreGuard technológiájának köszönhetően könnyedén eltávolíthatoak a foltok, de ezen felül 30 C°-on mostható és 110 C°-on vasalható is. Csodás színei egymással is nagyon jól kombinálhatóak:

Opaline szintén FibreGuard technológiával készült, és ugyanazzal a kopásállósággal bír. Nagyon szép színek, és igen testes anyag. Természetesen mindkét kollekció termékei alkalmasak egyéb dekorációs célokra is, legyen szó párnáról, vagy csak egy falpanelről, minden dekorációs célnak megfelel.

A FIbreGuard technológiával kapcsolatban ITT írunk bővebben. A kollekciók a webáruházban való megjelenést követően érhetőek majd el az újdonságok menüpont alatt. 

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!