Új Aquaclean katalógus

Új Aquaclean katalógus

Megjelent az új Aquaclean katalógusunk az Amara 11. Újabb négy csodálatos színvilágú lágy tapintású kollekcióval. Hogy mitől különleges?

Az Aquaclean technológiának köszönhetően az ad hoc foltok többé már nem jelentenek gondot. Legyen az étel, ital, esetleg filc vagy épp golyóstoll nyoma, az eljárásnak köszönhetően mindeössze egy kis tiszta víz szükséges az eltávolításukhoz. Mindezt már eddig is tudtuk. De mi van még?

Az Aquaclean számára nem csak a színek, a minták vagy a textilek tapintása a lényeg. Nagyon fontos a termékek minősége és a vásárlók egészsége is.

A textiliparban nagyon sokan használják a PFC-t víztaszító hatásuk miatt. Ez egy mesterséges anyag, de a káros mellékhatásai miatt az Aquaclean nem használja ezt az anyagot.

Ezen kívül sajnos a modern világ származéka a rengeteg allergiás ember. Fontos számunkra, hogy azok a vásárlók is megtalálják a számukra legjobb terméket akik érzékenyebbek az alapvetőbb dolgokra. A Safe Front technológia védelmet nyújt az atkák és a baktériumok ellen, és megakadályozza azok terjedését. 

Tudjon meg többet az Aquaclean valamint a Safe Front technológiáról, böngésszen további bejegyzéseink között!

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!