Safe Front technológia véd a vírusok ellen?

Safe Front technológia véd a vírusok ellen?

Aquaclean szövetek: Legyen tiszta, kívül, belül

Az otthoni életünk nagy részét a kanapén töltjük. Ennek az időnek a kiélvezésére számos módot találhatunk. Ezért döntött úgy az Aquaclean csoport, több mint 50 évvel ezelőtt, hogy létrehoz egy szövetet, amelyet abszolút mindenre felkészítettek. Még a váratlan eseményekre is. A következőkben útmutatót adunk a forgalmazott szövetek, technológiájáról illetve a karbantartásukról és egyéb fontos tulajdonságaikról. Mert számunkra az, hogy élvezzük a kanapét anélkül, hogy bármi miatt aggódnánk pontosan azt jelenti. Élvezzük hát a kanapét aggódás nélkül. 

Hogyan véd az AQUACLEAN a vírusok és baktériumok ellen?

Nyugalmad biztosítása érdekében az Aquaclean szövetek a higiénia kétszeres garanciáját biztosítják számodra a gyárból otthonodba:

  • Egyrészt a Safefront komponens alapvetően véd a vírusok és baktériumok ellen, valamint hatékonyan csökkenti azok aktivitását.
  • Másrészt az Aquaclean komponens korlátozza a vírusok és baktériumok bejutását az anyagba.

Az AQUACLEAN és a SAFEFRONT együttes receptje teljes mosás és több éves használat után is teljesen hatékony. (10 mosási ciklust teszteltünk 30 ° C-on, ez igazolja annak hatékonyságát).

A kanapémat védi a SAFEFRONT?

Az összes RUSTIKA AQUACLEAN kollekciót alapvetően SAFEFRONT védi 1999 óta. 2019. márciusától már az összes egyéb AQUACLEAN kollekció is beépítette a SAFEFRONT kezelést. Az Aquaclean / Safefront szövetek jelenleg a következő ISO szabványok szerint vannak tanúsítva:

  •  ISO 20743: 2013 8.1. 24 óra elteltével 99,99% -kal csökkenti a baktériumok aktivitását.
  •  ISO 18184: 2019 textiltermékek antivirális aktivitásának meghatározására, bizonyítva hatékonyságát több mint 91% -ban a macskakoronavírus ellen, amely a Covid-19-hez nagyon hasonló borítékvírus.

Fertőtlenítik-e a szövettekercseket a szállítás előtt?

Az ipari folyamat során a szövetek magas hőmérsékletű mosási és befejezési eljárásokon mennek keresztül, ahol a Safefront technológiát alkalmazzák. Így lehetővé válik a szövet tartós higiéniája a kiszállítástól kezdve és a kanapé kárpitozása során, amíg az el nem éri a fogyasztót, vagyis az otthont.

Hogyan fertőtleníthetem a kanapémat az AQUACLEAN segítségével?

A SAFEFRONT egy erős tartós akadály a külső anyagok ellen, amelyet alapvetően alkalmaznak a szövetgyártás során, így nincs szükség külső fertőtlenítésre vagy fertőtlenítő szerekre. Ha tisztán szeretnéd tartani a kanapét, akkor egy puha kefével porszívózhatod.

Ha mégis szeretnék, használhatok fertőtlenítőszereket a kanapén?

A következő eljárásokkal használhatod őket:

Alkohollal (ajánlott rendszer):
  1.  Permetezz egy 70º-os alkoholos oldatot a kanapé felületére kb. 30 cm-ről. Bármilyen egészségügyi alkohol megfelel.
  2.  Itasd fel egy száraz ruhával a kanapédról a felesleget
  3.  Kerüld az anyag átitatását alkohollal
Szappannal:
  1.  Permetezz oldatot 5% szappannal a kanapé felületére kb. 30 cm-ről
  2.  Egy nedves ruhával hígítsd fel a szappanos permetet majd itasd fel egy száraz ruhával a kanapédról a felesleget

Nem részesítjük előnyben ezt a módszert, mivel általában vannak száraz szappanmaradványok, amelyek befolyásolják az anyag színét és megjelenését, valamint az esetleges szagot.

Mindkét esetben kerüljük a felület agresszív dörzsölését!

Fehérítővel:

Nem javasoljuk ezt a módszert, mert nehéz ellenőrizni a fehérítő koncentrációját, ami bizonyos szövetek elszíneződését okozhatja, valamint azért is, mert a fehérítő erős jellegzetes szagot hagy.

Mennyi ideig tart a vírusok és baktériumok eltűnése a kanapéról?

A baktériumok folyamatosan szaporodnak. Mivel azonban a vírusok inert lények, egyszerűen lerakódnak rajta, és érintkezés útján mozgathatók és aktiválhatók. A SAFEFRONT tartósan kétféle módon hat rájuk:

  • Baktériumokban korlátozza szaporodási képességüket és így csökkenti a populációt. Az ISO 20743: 2013 8.1 tanúsítvánnyal szereztük be, amely igazolja, hogy a szövetekben a baktériumok száma 99,9% -kal csökken 24 óra elteltével.
  • Vírusokban a lipid gáton hat, és vízzel érintkezve megkönnyíti annak oldhatóságát. Az 18184: 2019 tanúsítványunkat megkaptuk, amely azt mutatja, hogy a víruspopuláció több mint 91% -kal csökken 2 órás folyamatos érintkezés után.

Hatékony-e a SAFEFRONT a COVID-19 ellen?

A COVID19 (SARS-CoV-2) jelenleg nem érhető el tesztelésre. Ugyanakkor a SAFEFRONT-ot ugyanabba a családba tartozó másik törzs ellen vizsgálták a textiltermékek antivirális aktivitásának meghatározására az ISO 18184: 2019 teszt alapján, és több mint 90% -ban bizonyították a hasonló koronavírussal (macskakoronavírus) kapcsolatbani hatékonyságát. A vírusos aktivitási teszteket nem hajtják végre a SARS-CoV-2-vel, ami a közelmúltbeli egészségügyi riasztást okozta, mivel a teszt elvégzésére akkreditált testületek szükségtelennek tartják az antivirális aktivitás kimutatását. A tudományos közösség egy része feltételezi, hogy ugyanazon víruscsalád, ebben az esetben a koronavírus hasonló borítékot mutat, és a Safefronthoz hasonló fertőtlenítőszerekkel szembeni érzékenysége nem változhat lényegesen.

Léteznek ANTI-COVID19 szövetek?

Az ANTI-COVID 19 szövetről beszélni nagyon erős állítás. Ezeket az állításokat ugyanolyan erős tesztekkel kell alátámasztani, amelyek elvégzéséhez szükség van emberben végzett vizsgálatokra, mint például az oltások vagy gyógyszerek esetében, és az egyes országok egészségügyi minisztériumainak jegyzőkönyveiben előírt eljárásokat kell követni. Ennélfogva az ANTI-COVID 19 szövetről semmiképpen nem lehet beszélni, mivel a lakosság azt hitte, hogy az ilyen jellegű fertőzések ellen már védett. Esetünkben megerősíthetjük, hogy a SAFEFRONT megakadályozza a hasonló koronavírusok elterjedését és replikációját azáltal, hogy közvetlenül a borítékára hat, elpusztítja és inaktiválja a vírust, és fenntartja a kanapé optimális higiéniai szintjét.

 

Friss hírek, aktualitások és akciók

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekről, eseményekről, kivételes akciókról!